fbpx

#samensterk

Wij geloven dat samenwerken leidt tot betere resultaten. Dat ondernemen met inzicht in cijfers een stevigere basis geeft om een business te bouwen.

Dat technologie hierin helpt, maar mensen het verschil maken. In een wereld die snel verandert staan we graag aan je zijde.

Wij zijn Cijferbazen.
En samen helpen we jou, sterk ondernemen.

Cijferbazen 1

Cijferbazen klinkt ook als “Zij verbazen”. Dat is niet toevallig, en niet onbelangrijk. Ook het logo weerspiegelt ‘thinking outside the box’. En ZEN. staat voor het ontzorgen van de ondernemer én de Cijferbaas kantoren, die ‘zen’ kunnen zijn over onze samenwerking, en zich zo dus volledig kunnen focussen op het ondernemen zélf.

Wat ze zeggen over Cijferbazen

Hoe onze klanten "samen sterk" ervaren

Ontdek een aantal recensies van onze kantoren

Thomas Caers
To Walk Again vzw
Read More
Als directeur van To Walk Again vzw ben ik zeer opgezet met de samenwerking met HB Accountants. Zowel op menselijk als professioneel vlak is het een perfecte match. Een warme non-profit organisatie zoals To Walk Again, kon dankzij de deskundige ondersteuning van HB Accountants toch perspectief houden tijdens de corona crisis.
Ann van Esch
7Sigma
Read More
Toen mijn oorspronkelijke boekhouder een paar jaar geleden onverwacht stopte, dacht ik dat dat een behoorlijke tegenvaller was. Ik ben halverwege mijn boekjaar halsoverkop overgestapt naar Accountax. Dat bleek al snel een grote zegen i.p.v. een tegenvaller. Marijn en zijn team hebben me bijzonder goed omkaderd. Door hun modernere, digitale aanpak kost mijn boekhouding me nu immens veel minder tijd dan vroeger. En ik ben bijzonder tevreden over hun vriendelijke, duidelijke uitleg wanneer ik vragen heb. Alles is netjes in orde en ik heb het gevoel dat ik op mijn twee oren kan slapen wat mijn boekhouding betreft. Mijn beide kinderen zijn inmiddels ook zelfstandigen en ook zij zijn klant bij Accountax. Dat spreekt boekdelen, denk ik.
Dirk Bertens
D-Max
Read More
Als ik in mijn jaren als ondernemer iets heb moeten leren, dan is het dat je team maar zo sterk is als je zwakste schakel. Een goede ploeg bouwen, begint altijd vanuit een sterke verdediging. Bart, Tine en Lars van HB hebben onze verdediging de afgelopen 5 jaar mee de juiste vorm gegeven. Als spelverdeler kan ik nu met gezonde druk naar voor creatieve en wervelende acties opzetten, waardoor onze aanvallers veel vaker in goed scoringspositie komen. Hierdoor spelen wij nu op een veel hoger niveau en kunnen wij ook daar wedstrijden winnen.
One16
Read More
Bij de oprichting van onze onderneming/start-up was het een enorm aangenaam gevoel een partner als Accountax aan onze zijde te hebben. Marijn en zijn team hebben ons zeer goed begeleid en ontzorgt doorheen het volledige traject, van financieel plan tot jaarafsluiting.
Kathleen & Guy
Sigmund
Read More
Een balans maken kan elke accountant. De balans vinden tussen het juiste financiële advies en meedenken met ondernemers is een ander paar mouwen. En toen vonden we Bart. Naast ondernemer ook beslagen accountant. Iemand die weet hoe je balanceert.
Jorg Schoeters
Salons Schoeters
Read More
Een 10-tal jaar geleden hebben we de overstap gezet naar dnf en daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Integendeel ! Steeds opnieuw komen Koen en zijn team met de juiste juridische, financiële en fiscale voorstellen en oplossingen, als we vragen hebben of er zich problemen stellen. We zijn Koen ook gevolgd in zijn drang naar digitalisering wat ons enorm veel werkuren uitspaart en ons instant inzichten geeft in onze dagelijkse boekhouding. Bovendien kunnen we op ieder moment van de dag bij Yelena, Marie en Inge terecht voor het nodige boekhoudkundige advies, wat ons een erg comfortabel gevoel geeft. Wij zijn fan !
Kenze
Read More
Wat Marijn en zijn voltallig team van Accountax typeert is: vakkundig advies, zowel binnen accountancy als fiscaliteit, een uitstekende, kwalitatieve service en snelle reactietijd én een persoonlijke, klantgerichte aanpak! We zijn zeer tevreden met het partnership en de professionele begeleiding van zowel de eerder kleine zaken als de moeilijke(re) dossiers.
Nicolas Brams
CEO Hakron NV
Read More
Via een mooi digitaal platform kan ik real time mijn boekhouding raadplegen en opvolgen. Dit in combinatie met het persoonlijk gefundeerd en to the point advies van het SVA team, maakt dat ze mij als klant goed bedienen en ontzorgen. De passie waarmee Seppe zaken doet, straalt zich niet alleen uit over het SVA team, maar ook op mij als klant.
Dirk Avu
IntellectEU NV
Read More
Sels & Verhoeven Accountancy, Seppe Sels en zijn team zorgen ervoor dat ik steeds de juiste professionele begeleiding krijg. Via een digitaal platform kan ik accuraat en steeds up-to-date mijn boekhouding opvolgen. Dit in combinatie met specifiek gerichte adviezen zorgen ervoor dat ik samen met SVA aan de toekomst van mijn onderneming kan bouwen en dit in de meest fiscaal optimale richting.
Stijn Van Landeghem / Tine Peeters
VLAPEX
Read More
Enkele jaren gelden hebben we de sprong gemaakt naar boekhoudkantoor CARDON & partners. Het kostte in het begin wat tijd en moeite om de digitale sprong te maken, maar momenteel plukken we de vruchten van deze digitale vooruitgang. We besparen tijd en kunnen continu onze boekhouding monitoren. Aanvullend kunnen we met het digitale YUKI-pakket ook rekenen op een degelijk en onderbouwd advies door Flip Cardon en zijn team. Kortom, we zijn zeer tevreden over deze aangename en deskundige aanpak van CARDON & partners.
Elio
Read More
Aangezien ikzelf nogal een kritisch persoon ben, moet ik toch zeggen dat ik tot op heden nog steeds enorm aangenaam verrast ben/word door hoe Cardon en Partners bepaalde dingen aanpakken. Al mijn zaken worden vroegtijdig en zorgvoldig voorbereid en het wordt voor mij als klant enorm makkelijk gemaakt om up to date te blijven met mijn boekhouding in het algemeen. Wat voor mij persoonlijk een enorm pluspunt is, is dat wanneer je op kantoor komt, je een zeer huiselijk gevoel krijgt. Je bent niet zomaar een klant, niet zomaar een nummer. Dit alles zorgt er simpelweg voor dat jij als ondernemer je zaken beter gaat uitvoeren en het uiteraard ook allemaal met plezier blijft doen want je weet dat je je geen zorgen hoeft te maken aangezien je boekhouding in goede handen zit 🙂
Jolien De Wachter
Bestuurder Medical Shop BV – Lingerie & Textiel Ria
Read More
Bij Sels & Verhoeven Accountancy ben je aan het juist adres voor het beheer van je boekhouding. Als zelfstandige kan ik met al mijn vragen bij hen terecht. Zij geven mij ook steeds een correcte en duidelijke uitleg. Hiernaast geven ze het nodige advies om alles vlot te laten verlopen. Door hen voel ik mij op financieel vlak veilig.
Previous
Next